• BALLAGÁS

     • Megható, ünnepélyes hangulatban ballagtak el ma délelőtt negyedikes diákjaink. Ahogy Kiss Tibor, a szülői szövetség elnöke mondta ünnepi beszédében, ez az esemény egy iskola életében minden évben visszatér, de az ember életében csak egyszer történik meg. Ezt ma valahogy mindannyian éreztük.... 

      Kedves Végzősök, örülünk, hogy négy évig része lehettünk az életeteknek és reméljük, hogy mindig szívesen tértek vissza hozzánk. Sok sikert az érettségi vizsgákhoz és a nagybetűs ÉLEThez!

      "Légy, amivé legszebb hajlamaid által válhatsz - de elsősorban maradj ember." (Hioszi Tatiosz)

     • Anyák napja

     • Diákjaink két megható dallal szerepeltek a hagyományos szenci Anyák napi ünnepségen, ahol többek között a helyi magyar óvoda és alapiskola diákjai is felléptek. A dalok megtekinthetők a videón. (Elnézést a felvétel minőségéért.) A felkészítő tanárok Mgr. Pongrácz Flóra és Mgr. Keszőcze Judit :)

     • Részt vettünk a szenci X. helytörténeti diákkonferencián

     • Részt vettünk a szenci X. helytörténeti diákkonferencián

      Másodikos óvodapedagógia szakos diákjaink nagy sikerrel mutatták be prezentációiakat a szenci X. helytörténeti diákkonferencián. Cséfalvay Sára a Csallóközi Táncegyüttes történetét, Csölle Nikolett a Bakai Önkéntes Tűzoltó Testület múltját kutatta fel. Nagy Georgina dédapja második világháborús leveleivel, Németh Zsófia a nádtetőket készítő felmenői munkásságával foglalkozott. Gratulálunk! (Fotók: Agárdy Gábor, SZMA Alapiskola)